Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.230.21 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
M M schreef op januari 18, 2018 om 3:34 pm:
Ik heb inmiddels 2 BARS-behandelingen bij Annemieke mogen ondergaan. Dit ter ondersteuning bij herstel van mijn burn-out. Ik wist natuurlijk bij de eerste behandeling niet wat me te wachten stond. Ik was na die tijd dan ook verbaasd over de enorme rust in mijn hoofd. Alsof mijn hoofd was leeggehaald. Hierdoor kon ik me stukken beter ontspannen en toegeven aan mijn vermoeidheid. De 2e behandeling zorgde wederom voor een heel leeg en rustig hoofd, maar gaf me deze keer ook een enorme energieboost. Annemieke zorgt dat je je prettig voelt tijdens de behandeling door een soort wellnessomgeving te creëren. Ontzettend fijn! Mijn 3e behandeling ga ik dan ook snel weer plannen.
Laura Laura schreef op juni 26, 2017 om 6:22 pm:
Als proefpersoon sensi therapie bij annemiek geweest. Wat een bijzondere (voor mij nieuwe) ervaring, ik voelde mij meteen op mijn gemak en kreeg nieuwe inzichten.
Sandra Sandra uit Vorden schreef op juni 23, 2017 om 8:27 pm:
Wat een fijne ervaring, je voelt je gelijk op je gemak in de ruimte en wat ben je een lieve vrouw! Ik denk bijna dagelijks terug aan mijn bezoek. (Zeer positief!)
Wencke Wencke uit Zutphen schreef op mei 23, 2017 om 6:35 am:
Inmiddels al een aantal keren bij Annemieke geweest. Wat een cadeau voor jezelf. In een zeer aangename ruimte voel je je Ontzettend op je gemak bij haar en ga je als herboren weg.
Kim Kim uit Zutphen schreef op mei 17, 2017 om 2:44 pm:
Annemieke stelt je erg op je gemak en je gaat ontspannen weer weg. Al een Paar keer moGen genieten van de aandacht en rust die ze je geeft. Echt een aanrader!