ANNEMIEKE OLDENKOTTE

Na 16 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als leidster in de kinderopvang hield in 2015 mijn werk op te bestaan.

Hoewel deuren sloten, gingen weer nieuwe deuren voor mij open: mijn passie om mensen blij en gelukkig te maken, maar ook mezelf voeden in de dingen die ik leuk vind, gesteund door een liefdevol gezin met twee zoons en man.

Sinds 2014 ben ik actief als luisterkindwerker en sinds 2018 ook Luisterkind trainer, wat ik met veel liefde doe. Op mijn website www.ikhoorje.nl kun je hier meer over lezen.

Voor mij is belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn, waar de luisterkind methode (geest) naast de verschillende massages (lichaam) voor kunnen zorgen.

Access bars is sinds 2017 een onderdeel van mijn praktijk, kijk voor meer informatie onder het kopje Access bars.

In 2004 en 2016 heb ik mijn Reiki 1ste en 2de graad behaald. Waar dat nodig is, intuïtief, wordt Reiki toegepast in de massages.

Vanuit een theoretische opleiding tot masseuse heb ik me dit eigen gemaakt door veel te oefenen in de praktijk. AromaTouch massages zijn voor lichaam en geest heel ontspannend door de lichte aanraking in combinatie met zorgvuldig gekozen essentiële oliën.

Samen met mijn man, lieve vrienden en familie is een heerlijke ruimte gecreëerd waar je helemaal tot jezelf kan komen en ontspannen. Een plek waar ik in rust vanuit heel mijn hart alle aandacht heb voor jou. Na de massage is er tijd om na te praten onder het genot van een fris glas water.

WAAR ZORGT MASSAGE ALLEMAAL VOOR?

  • Vermindert stress
  • Stimuleert het geluksgevoel
  • Verhoogt je weerstand
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft energie
  • Laat je weer tot jezelf komen
  • Maakt je meer bewust van je eigen lichaam

 

Vóór de massage

Is er iets waar ik rekening mee zou moeten houden, geef dit dan vooraf aan. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschap, blessure en een aandoening of ziekte.

Kom je in de avond voor een massage? Douchen vooraf maakt dat je van een ontspannen massage direct kunt nagenieten of zo je bed in kunt.

Na een massage

Plan het eerste uur niets in, zodat je ten volle van de massage kunt nagenieten. Drink voldoende water, zodat los gemasseerde afvalstoffen makkelijk weg kunnen spoelen.